И се оказва, че той използва специална техника, за да

...
И се оказва, че той използва специална техника, за да
Коментари Харесай

Ридли Скот за Наполеон и `bum ache`: `Истината е, че режисьорската версия е версията от два часа и половина`

И се оказва, че той употребява специфична техника, с цел да откри по кое време задоволително е задоволително.

Изображение: Снимка: Apple Original Films/Columbia Pictures/ Aidan Monaghan

„ Имам нещо, което се назовава фактор за болежка в дупето – вие седите там и си казвате „ О, Боже, има още един час! ' Трябва да си в действителност сигурен, че пускаш филм от три часа и половина, който в действителност си заслужава, хората се уморяват.

„ Когато нарязвам... ти непрекъснато внимаваш за „ Къде се огъваме и за какво се огъва? “ Дали е тъй като съм изтощен или тъй като тази история просто продължава прекомерно дълго? “

С времетраене на два часа и 38 минути, по-кратката версия надалеч не е бърза, само че има доста борби да се впишат, в това число Ватерло, Тулон и най-голямата победа на Наполеон при Аустерлиц през 1805 година

Скот признава, че „ по-дългото може да бъде злополука “, наричайки го „ естествена неточност “, с която множеството режисьори „ се борят “.

Хоакин Финикс и Рууни Мара са кръстили бебето на починалия му брат Ривър, споделя другар

Изображение: Снимка: Apple Original Films/Columbia Pictures / Aidan Monaghan

Независимо от продължителността, самото основаване на кино лентата е достижение. Стенли Кубрик, Чарли Чаплин, Стивън Спилбърг и Баз Лурман са мечтали да изобразят Наполеон на снимания сребърен екран.

Но Скот, както подсказва репутацията му, не е човек, който би трябвало да бъде надвит. Известен с прям режисьор, той също не е срещу да разпитва интервюиращите си, до момента в който се пробват да го разпитат.

За благополучие този кореспондент наподобява мина теста, отговаряйки вярно на въпроса „ Коя историческа персона може да претендира за най-вече филми, направени за нея? “ (Иисус, ако се чудите).

Изображение: Снимка: Apple Original Films/Columbia Pictures/ Aidan Monaghan

Наполеон е на второ място с 10 400 книги, написани за него, по една за всяка седмица, откогато е умрял, съгласно Скот.

Относно променянето на историята: „ Не мисля, че има значение “ < /p>

Разбира се, подвигна се дребен звук към дребните исторически грешки във кино лентата (Наполеон гледа изтезанието на Мария Антоанета и войските му стрелят по пирамидите – нито едно от двете не се е случило в действителния живот) и няколко подсмърчания за олово американският акцент на артиста на всички места.

Скот не го е грижа ни минимум: „ Ако говореше с италиански акцент, хората щяха да ме подлагат на критика. И в случай че говореше с френски акцент, щяха да подлагат на критика французите. Така че, най-добре е просто да се върнете към това, което [Хоакин] беше.

„ Ако сте ангажирани с него, бъдете ангажирани с него. И мисля, че съм изцяло зает с всичко, което Хоакин прави по този начин Никога даже не го съмнявам… Не мисля, че има значение. “

Говорейки италиански, когато дойде във Франция от Корсика, Скот споделя, че Наполеон е научил френски единствено за два месеца.

< /p>

Но като изключим дебата за това какъв брой артистичен лиценз е прекалено много, множеството мнения за Обединеното кралство и Съединени американски щати са позитивни. Френската реакция обаче не беше толкоз топла.

„ Те търсят всичко, което може да откри неточност “

Скот споделя, че надалеч не е сюрпризиран.

“ Имах огромна премиера във Франция с огромна зала с доста значими хора. Реакцията им беше доста, доста, доста въодушевена. Така че ще търсят всичко, което може да откри неточност, само че те постоянно го вършат, аз привикнах. "

За благополучие, той е на мнение, че " има единствено един критик, който коства нещо, това си ти самият ".

И дали неговият вътрешен критик го държи работещ или не, той сигурно не демонстрира никакви признаци на закъснение.

Плодовит служащ, Скот, роден в Саут Шийлд, стартира в рекламата, където споделя, че е правил две реклами на седмица в разцвета си.

Изображение: Оригиналният афиш на Blade Runner от 1982 година

Той беше съвсем на 40, когато направи първия си игрален филм, а в този момент на 85 години, има 28 зад тила си, в това число Alien, Blade Runner и Thelma & Louise, всички от които са снимали техния отпечатък върху известната просвета.

Той също направи голям брой телевизионни стратегии и в този момент със договорката си с Apple TV+ приключи пилотен план за тях, наименуван Sinking Springs, за казуса с опиатите във Филаделфия.

„ Чувствам се жив, когато дирижирам “

За да не бъде арестуван от стачката на американския артист, той употребява времето отвън фотосите, с цел да инсталира 90-те минути на „ Гладиатор 2 “, с присъединяване на ирландския артист Пол Мескал, който към този момент беше в кутията, а в този момент актьорите са още веднъж на работа, той ще го опакова до Коледа.

Гладиатор 2 звезди Пол Мескал, Педро Паскал и Дензъл Уошингтън

Що се отнася до идващия му филм, той е към този момент го хвърли, написа го и го приготви за работа, както той споделя, „ Винаги съм в подготовка – малко напред “.

И по този начин, на 85, каква е тайната на неговата впечатляваща работливост?

„ Обичам силата му. Чувствам се жив, когато съм режисьор на снимките… Просто обичам напрежението. Трябва да прегърнеш напрежението – в случай че не го направиш, не прави работата. “

Що се отнася до това, което го кара да се разсънва заран, той споделя: „ Шофирането е... Ти “ прероден с това или не... нямам рецензии към всеки, който просто желае да си вземе отмора, почивката не е в моята пълномощия. Искам да кажа, три дни отмора е добре. Тогава какво? "

При Ридли Скот въпросът " по-късно какво " е постоянно на устните му и сходно на неверния боен талант в сърцето на неговия филм, екшънът е отговорът за завладяването на света.

Наполеон към този момент е в кината, преди да бъде излъчен на Apple TV+

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР