Британката, която е майка на три деца, се насочила към

...
Британката, която е майка на три деца, се насочила към
Коментари Харесай

Сексапилната Лия си направи „бразилско дупе” в турска клиника, а после умря в страшни мъки

Британката, която е майка на три деца, се насочила към тази интервенция, защото се тормозила, че откакто е родила толкоз деца фигурата й се е развалила и наред с увисналото коремче и дупето й се е смъкнало.



Самата интервенция предходна добре, само че след това почнали страшни затруднения. Това разкри годеникът й – 31-годишният Скот Франкс, с който са дружно от повече от 10 години.





„ Планирахме женитба, а в този момент би трябвало да провеждам погребението й”, показа съкрушеният й сътрудник, който описа за ужаса, през който са минали поради на пръв взор безобидната разкрасителна процедура.

Лия платила близо 3000 английски паунда за интервенцията в турската естетична клиника. Но незабавно след интервенциите за лифтинг и „ бразилско дупе” получила три инфаркта.



Годеникът й твърди, че тя е починала още на операционната маса, а не както лекарите му споделили след няколко дни, в които всичко било наред.

„ Писа ми. Винаги се чуваме, а тогава единствено ми писа. Каза, че не желае да приказва и че се усеща постоянна и всичко е минало наред. Стори ми се необичайно, само че не му обърнах внимание, до момента в който не ми се обадиха от турската клиника и не ми споделиха, че е мъртва”, споделя мъжът, който чакал половинката си в Лондон, където живеят.

„ Лия бе параноична, че не наподобява добре. Казах й, че е красива, каквато е, само че тя в действителност го искаш, с цел да възвърне личната си убеденост в женствеността си”, споделя Скот.



„ Не мислех, че ще се случи сходно нещо. Или най-малко не с нея”, споделя още почерненият мъж.

Той има вяра, че интервенцията на Лия се е объркала, откакто мазнините са подадени в кръвния й поток, а равнищата на кислорода й са спаднали.



„ Казват, че е била нормализирана след интервенциите. Че всичко е било наред, само че не им има вяра. Аутопсията ще покаже истината”, споделя той.

„ Лия е била подложена на анестезия и затрудненията са се случили заради натрупването на мазнини в кръвта й и равнищата на кислорода й спаднала, а може и самата анестезия да не е преценена правилно”, разсъждава Скот, който се зарича, че ще направи всичко допустимо децата им да я помнят с положително.

„ Просто желая това да е неприятен сън. Животът ми се разруши. Моля ви, в случай че и вие или ваши близки обмислят сходни интервенции – внимавайте. Преценете рисковете преди да ги извършите. Преценете заслужава ли си”, моли Скот, който загуби обичаната си поради сякаш безобидни естетични интервенции.

Медици, които разясниха случая на Лия, оповестиха, че смъртните случаи при липосукции на корема и „ бразилско дупе” са едвам една от три хиляди. Според тях това е доста по-висока смъртност от всяка друга форма на пластична хирургия. Експертите са безапелационни, че това са едни от „ най-опасните пластични операции”, които може да се вършат.



Така наречената процедура „ бразилско дупе” включва взимане на мазнини от талията или стомаха и инжектирането им в задните елементи, написа jenata.blitz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР