Бременността на Меган Маркъл е доста рискова. Оказва се, че

...
Бременността на Меган Маркъл е доста рискова. Оказва се, че
Коментари Харесай

Бременната Меган Маркъл крие опасно заболяване

Бременността на Меган Маркъл е много рискова. Оказва се, че херцогинята на Съсекс не е добре здравословно. Лекарите са й разкрили съдбовно заболяване.

Съпругата на принц Хари пробва да скрие положението си и да убеди останалите, че всичко е наред, само че опита й за машинация бе оголен. Всичко пролича в доста несъответствуващ миг, а точно, при визитата на Меган на пазара във Фиджи.

На пазара е имало доста повече гости от предстоящото, това е и повода заболяването й да лъсне.

Оказва се, че Меган Маркъл страда от Хиперемезис гравидарум. Това е затруднение на бременността, характеризиращо се с непрекъснато гадене и повръщан е, провокирано от всевъзможни дразнители, в това число от слюнката. Всъщност и Кейт Мидълтън имаше същата болест по време на всичките си три бременности.

Това положение е типично за доста бременни дами. В допълнение към повръщането, други признаци на заболяването са загубата на тегло и дехидратацията. Най-често тази болест не съставлява заплаха за тялото, само че има изключително остри форми на заболяването, които водят до гибел.

Дворецът в Кенсингтън към момента не е коментирал информацията и не дава пояснения за здравето на Меган Маркъл. Въпреки това към този момент се появиха клюки, че херцогинята ще би трябвало да прекъсне турнето си и да се върне във Англия.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР