Бразилско дупе си направи Андреа. Бившата на Кубрат Пулев вае

...
Бразилско дупе си направи Андреа. Бившата на Кубрат Пулев вае
Коментари Харесай

Ето каква операция си направи Андреа

Бразилско дупе си направи Андреа. Бившата на Кубрат Пулев вае задните си елементи още по-сочни и апетитни. А на всичкото от горната страна и стегнати.

Андреа отдавна мечтае да има охолно и доста секси дупе. След като намира точния доктор, певицата без терзание си слага импланти в задните елементи. Около 5000 евро коства интервенцията. За тази сума на Андреа са й поставени глутеални импланти, което е тип силикон. Самата намеса е траяла към час.

Певицата се подлага на интервенцията в турска клиника. Лекарят е оперирал редица родни бръмчалки, измежду които и Моника Валериева.Именно плеймейтката свързва Андреа с пластичния хирург. Най-добрата другарка на певицата към този момент се е тунинговала при топхирурга.Андреа от няколко дни е в южната ни съседка. Освен бразилско дупе оправя и бюста си. Хитовата изпълнителка има съществени проблеми със силиконовите си импланти. Въпреки че оправи циците напълно неотдавна, някогашната на Кобрата не била удовлетворена от това по какъв начин й седят гърдите. И още веднъж се подлага на интервенция, писа България Днес.

"Много ми изскачат! Не бях удовлетворена от предната интервенция на бюста си ", разяснява следващата намеса на гърдите си Андреа. Тя ще остане в Турция до края на седмицата. Възстановяването й ще продължи към 3-4 дни.

Бившата на Кобрата се усеща още по-секси след следващата намеса. "Вече съм добре! След интервенциите се усещам още веднъж в личната си кожа ", споделя певицата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР