Бразилският плеймейкър Кака няма да поднови договора си с клуба

...
Бразилският плеймейкър Кака няма да поднови договора си с клуба
Коментари Харесай

Кака няма да поднови договора си с американския Орландо

Бразилският плеймейкър Кака няма да възобнови контракта си с клуба от американската Мейджър-лига Орландо Сити, разгласи самият той. Кака, който е международен първенец от 2002-а година с националния тим на страната си, се причисли към Орландо през 2014-а и за три сезона вкара 25 гола в 77 мача.

" Както всички знаете, моят контракт с Орландо изтича в края на календарната година. Моето финално решение е да не го възобновявам, съобщи някогашният полузащитник на Реал (Мадрид) и Милан на конференция, на която участваха изпълнителният шеф на клуба Алекс Лейтао и притежателят на клуба Флавио Аугусто да Силва.

Лейтао и Да Силва благодариха на Кака за положените старания с екипа на Орландо Сити и обявиха, че вратите на клуба постоянно са отворени за него. " Играч, който е бил номер 1 в света и като международен първенец, и самостоятелно, постоянно е добре пристигнал в Орландо Сити, съобщи Да Силва. 35-годишният футболист отхвърли да разгласи какво счита да прави след Нова година- дали има друго предложение или счита да спре с футбола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР