Бразилският краен бранител Джонатан Перейра е второто ново име в

...
Бразилският краен бранител Джонатан Перейра е второто ново име в
Коментари Харесай

Джонатан Перейра подписа с ЦСКА 1948

Бразилският краен защитник Джонатан Перейра е второто ново име в селекцията на ЦСКА 1948.

27-годишният десен бранител се причислява към армейски редици като свободен сътрудник след един сезон, прекаран в Берое. Перейра подписа контракта си в клубния офис и напълно скоро ще стартира тренировки със състава на „ алените “, воден от старши треньора Любослав Пенев.

Перейра познава чудесно ситуацията у нас, защото, преди да се озове под Аязмото, три години носи екипа на Ботев Пловдив.

Кариерата на Джонатан Перейра стартира в родния му Гояш, с който записва мачове в бразилската Серия „ Б “. След къс престой в третото равнище на бразилския футбол с екипа на Тупи, при започване на 2018 година път към европейския футбол му проправя украинският Стал.

От лятото на същата година насам Джонатан е взел присъединяване в 80 мача от Първа лига, в които осъществя и 4 гола. Като прибавим и мачовете му за Купата на България, сметката му по родните терени набъбва до 91 мача. В това число влиза и изгубеният с 0:1 от Локомотив Пловдив край за Купата през май 2019 година

Като всеки бразилец и Перейра има афинитет към атакуващите дейности, като през миналата акция в елита, макар позицията си, съумя да означи две попадения за Берое във вратите на Ботев Пловдив и Царско село. В добавка към това Джонатан има освен опит като десен защитник, само че и като централен бранител и ляв бек.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР