Бразилският футболист на Македония Гьорче Петров - Матеус Лемос се

...
Бразилският футболист на Македония Гьорче Петров - Матеус Лемос се
Коментари Харесай

Бразилец от Македония ГП: ЦСКА влиза като фаворит в мача

Бразилският футболист на Македония Гьорче Петров - Матеус Лемос се съгласи да приказва за сътрудниците от " Дарик " и dsport.bg. Той показа упованията си за дуела с " алените " от шампионата Лига на Конференциите.

" Очаквам доста значим мач. Не единствено за мен, а и за целия ми тим. Добре сме се настроили за това. Знаем, че ще е сложна среща. Те влизат в мачовете като любимци. В моята глава е ясно, че няма да бъде елементарно. Знам, че ни предстоят сложни дуели. Подготвихме се доста за това, което се задава. Това са значими мачове за развиването на нашия футболен живот. Всеки доста желае да играе в тези мачове от Лигата на Конференциите.

Ние сме тим като семейство. Много сме единни като отбор. Никога не мислим за проваляне. В главите ни постоянно е настройката за победа. В най-лошия случай тъждество, само че когато гостуваме. Да играеш в европейските шампионати е огромен късмет. Иначе не познавам нито един бразилски футболист, който играе в България. Поне на този стадий е по този начин ".
 Македония ГП – ЦСКА може да не се играе в Скопие
Македония ГП – ЦСКА може да не се играе в Скопие

От северномакедонския клуб са взели решение да намерят друго място, където да се организира срещата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР