БрайънДжонсън, технологиченпредприемач, който някога продаде компанията си за обработка на

...
БрайънДжонсън, технологиченпредприемач, който някога продаде компанията си за обработка на
Коментари Харесай

Предприемач харчи 2 милиона долара годишно, за да стане по-млад

БрайънДжонсън, технологиченпредприемач, който в миналото продаде компанията си за обработка на заплащания Braintree Payment Solutions eBay за 800 милионадолара, твърди, че възрасттамувсъщност не отразява неговото здраве и възгледи, оповестява Еsoreiter.

Джонсън споделя, че има сърце на 37-годишен, кожа на 28-годишен, а размерът на белите му дробове и равнището на физическата му подготовка са като на 18-годишен юноша. И всичко това с помощта на строгия дневен режим за поддържане и рационализиране, за който той заплаща към 2 милиона $ годишно.

Съобщава се, че супер богатият разработчик на програмен продукт има екип от 30 лекари, които наблюдават функционалностите на организма му и измислят способи да извърнат процеса на стареене във всеки от органите му.

Джонсън и екипът му са захласнати от научната литература за стареенето и дълголетието и постоянно се стремят да тестват най-обещаващите и перспективни способи на лекуване, като деликатно проучват резултатите, които получават върху тялото на бизнесмена.

Джонсън стартира пътя си към подмладяване преди няколко години и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР