Братът на Лионел Меси - Матиас, е издирван от полицията

...
Братът на Лионел Меси - Матиас, е издирван от полицията
Коментари Харесай

Полицията в Аржентина издирва брата на Меси


Братът на Лионел Меси - Матиас, е търсен от полицията в Аржентина, откакто моторната му лодка бе открита окървавена на пристанището във Фигиера, а в нея е имало и огнестрелно оръжие, оповестява английският таблоид Сън.

35-годишният Матиас, за който това не са първи проблеми със закона, е декларирал на защитата на пристанището, че е порязал лицето си, откакто е блъснал пясъчна дюна покрай брега. Местни медии разкриха много стряскащи фотосите на лодката на Меси, на които се вижда съществено количество кръв. След като полицията е огледала транспортното средство и е намерила в него 38-милиметров револвер, е била издадена заповед за издирването на Матиас. Според информациите, той самичък е потърсил здравна помощ в рибарското населено място след случая.

Това не е първият конфликт със закона за Матиас Меси. Миналата година той трябваше да преподава футбол на деца като общественополезен труд, откакто бе заловен с противозаконен револвер в своето Ауди. Матиас бе и санкциониран с близо 500 евро, а от съда му подредиха да стои надалеч от алкохол и опиати. През октомври 2008-ма година Матиас още веднъж е бил задържан за владеене на огнестрелно оръжие, а през 2011-та година той оцеля при огнестрелно нападение над дома му. Звездата на Барселона Лионел Меси има още един брат - Родриго, както и сестра - Марисол. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР