Бранителят на втородивизионния полски Подбескидзе Ивайло Марков е може би

...
Бранителят на втородивизионния полски Подбескидзе Ивайло Марков е може би
Коментари Харесай

Дебютантът в националния отбор има около 100 минути от октомври насам

Бранителят на втородивизионния полски Подбескидзе Ивайло Марков е може би най-голямата изненада измежду избраниците на Младен Кръстаич за идните квалификации за Евро 2024 против Черна гора и Унгария. 25-годишният защитник стартира като титуляр сезона новия си тим след прехвърлянето от Апоел Хадера, само че напоследък загуби мястото си измежду титулярите. 
 Кръстаич разгласи състава на България за първите евроквалификации, изненадващо име измежду избраниците Кръстаич разгласи състава на България за първите евроквалификации, изненадващо име измежду избраниците
Последно за цялостен мач на терена в формален дуел е бил в края на октомври месец. Оттогава има присъединяване в две срещи на Подбескидзе, в които е взел присъединяване малко над 100 минути общо. Естествено би трябвало да се вземе под внимание и фактът, че полската Първа лига, което е второто равнище на локалния футбол бе в дълга пауза и възобнови срещите си преди към месец. 
 Ивайло Марков ще играе в Полша Ивайло Марков ще играе в Полша
От началото на сезона Марков има 14 мача за тима си, който все още заема девето място в класирането на шампионата. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР