Бранителят на Ливърпул Вирджил ван Дайк призна, че отборът е

...
Бранителят на Ливърпул Вирджил ван Дайк призна, че отборът е
Коментари Харесай

Ван Дайк: Задачата ни е почти невъзможна, не сме роботи

Бранителят на Ливърпул Вирджил ван Дайк призна, че тимът е направил прекалено много неточности в отбрана, които е неприемливо да прави против класен противник като Реал Мадрид. Вследствие на тях мърсисайдци изгубиха с 2:5 от „ белите “ на „ Анфийлд “ и задачата им за реванша на „ Стангиаго Бернабеу “ наподобява невъзможна.

„ Работата, която ни следва след три седмици в Мадрид, е съвсем невъзможна. Когато моментът настъпи обаче, ще се концентрираме и ще дадем всичко от себе си, с цел да представим клуба по допустимо най-хубавия метод. Много сме разочаровани. Само това мога да кажа. Да загубиш в никакъв случай не е добре, а още по-тежко е да загубиш по метода, по който го направихме, без да си оставим късмет за реванша. Това е тежката действителност. Трябва да се оправим с това като група. Не е най-лесният ни сезон, само че единственият метод да се измъкнем, е да бъдем сплотени. Това е посланието.

Играхме против Реал Мадрид, който е спечелилият в Шампионската лига. Отбор, който има качествени играчи във всяка част на терена. Те могат да санкционират всяка неточност и го направиха, изключително през второто полувреме. Ясно е, че направихме неточности, които не би трябвало да вършим. Но това се случва във футбола. Ние не сме роботи. Понякога стават неточности. За страдание, казусът бе тъкмо подобен. Единственото, което можем да създадем, е да се поучим от тях и да се съсредоточим върху идващия мач, с цел да сме сигурни, че това няма да се случи още веднъж. Не би трябвало да изпадаме в суматоха ", съобщи Ван Дайк. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР