Бранимир Грозданов стана поредното ново попълнение на шампиона на България

...
Бранимир Грозданов стана поредното ново попълнение на шампиона на България
Коментари Харесай

Новото попълнение на волейболния шампион: Радвам се, че се завърнах в България

Бранимир Грозданов стана следващото ново попълнение на първенеца на България по волейбол Нефтохимик 2010 за сегашния сезон в шампионата на страната и в Европа. 29-годишният посрещач приказва пред формалния уебсайт на клуба.

" Радвам се, че се завърнах в България след толкоз време. Винаги съм следял българското състезание. С всяка минала година то става все по-добро и все по-интересно. Нефтохимик е тим с огромни упоритости. Всеки сезон е на челните позиции. Радвам се, че ще бъда част от този тим ", съобщи 198-сантиметровият софиянец, който с националния тим е вицешампион от първите Европейски игри в Баку през 2015 година.

Грозданов може да дебютира с екипа на бургазлии против родния си клуб ЦСКА. В залата, която носи името на легендата на българския волейбол Васил Симов, Грозданов стартира на 13 години и остава там, до момента в който замине за Белгия, с цел да заиграе за един от именитите европейски отбори Нолико Маасейк. Сега той подписа с Нефтохимик тъкмо преди гостуването на " алените " от петия кръг в родния шампионат.

" Разбира се, че в петък ще има сантимент да се завърна в тази зала след 10 години, с цел да изиграя първи мач против моя роден клуб, и то с екипа на Нефтохимик ", показва още Грозданов.

Що се отнася до метода, по който ще наподобява Нефтохимик този сезон, той сподели следното: " Твърде рано е да дефинира какво е нужно на тима, само че за момента мисля, че сме добър колектив. Ще упражняваме старателно и ще се раздаваме оптимално на мачовете ".

Той се обръща и към публиката на шесткратните първенци на България.

" Посланието ми към почитателите на Нефтохимик е да ни поддържат, а ние ще създадем всичко допустимо да ги радваме с добра игра и доста победи! ", сподели посрещачът, който не е играл у нас от 2014 година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР