Брадли Купър е бил пристрастен към кокаина в началото на

...
Брадли Купър е бил пристрастен към кокаина в началото на
Коментари Харесай

Брадли Купър: Бях пристрастен към кокаина и жените не ме харесваха

Брадли Купър е бил привързан към кокаина при започване на своите 20 години и имал огромни проблеми с намирането на другарка. Известният артист описа почтено за пороците си.

Говорейки за живота и кариерата си, Брадли Купър разкри в подкаст в онлайн шоуто „ SmartLes “, водено от Джейсън Бейтман, Уил Арнет и Шон Хейс, че пътят към славата не постоянно е бил толкоз блестящ. За страдание геният и хубостта, които има, не му давали мечтаното самочувствие и при започване на двадесетте си години се чувствал извънредно нерешителен и даже депресиран. Проблемите почнали, откакто той приключил Нюйоркското учебно заведение по драма и почнал да получава функции.

„ Бях толкоз загубен и бях привързан към кокаина ", сподели артистът.

Поглеждайки обратно към предишното си, Брадли сподели, че хубавото на всичко това е, че всичко се е случило, когато той е бил към момента извънредно млад и преди да стартират по-сериозните функции в кариерата му, а това се е случило на 29-годишна възраст.

Въпреки че през днешния ден с хубостта и външния си тип разрушава женски сърца по целия свят, холивудският артист разкри, че не постоянно е било по този начин и е имало интервал, в който дамите не са го харесвали.

„ Премествайки се в Лос Анджелис, се почувствах, като че ли още веднъж съм в гимназията. Не можех да отида в нито един клуб, нито едно момиче не ме харесваше. Бях депресиран “, сподели Купър.

Агонията и проблемите с опиатите и алкохола, с които се сблъсква, се случват преди кино лентата " Последният ергенски запой ", сниман през 2009 година и донесъл му международна популярност. По това време той към този момент е на 36 години. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР