Бойко Борисов този път няма да успее да овладее процеса.

...
Бойко Борисов този път няма да успее да овладее процеса.
Коментари Харесай

Вацев: ГЕРБ е на крачка от морално-политическа катастрофа

„ Бойко Борисов този път няма да успее да овладее процеса. Виждаме един необикновен с размера и с ентусиазма си протест, непартиен, надпартиен. Протестите са задоволително авторитетна институция...
“. Това разяснява пред БНР Валентин Вацев, учител по европеистика и геополитика.
По думите му гневът и моралното отвращение на хората сплотяват и левите, и десните.
„ Затова са. Това е първата морално-политическа детонация в новата история на страната ни. Моралът повече не би трябвало да позволява на търпят това статукво “.
В предаването „ Хоризонт за вас “ на БНР Вацев акцентира, че поради объркването в ГЕРБ, оставка на държавното управление може да се чака:
„ Но Борисов ще се върне от Европа и в 45-минутна конференция ще показа, че сътрудниците и приятелите му в Европа са му споделили, че отвод от власт в тази конюнктура би бил безконтролен... ГЕРБ е на крачка от морално-политическа злополука. .. Ако подадат оставка, това ще е удар върху структурата на ГЕРБ. ГЕРБ сега е страната, отвод значи сриване. С право се безпокоят... Ситуацията е необратима “.
Според анализатора
„ Оставката на Иван Гешев не е значима. Той ще смени внезапно политическото си държание. Ще спре да употребява политическия си речник, когато ГЕРБ изгубят властта “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР