Бойко Борисов отново отрече изтеклата в някои медии по-рано днес

...
Бойко Борисов отново отрече изтеклата в някои медии по-рано днес
Коментари Харесай

Борисов подклажда с обещание за нестандартен ход на ГЕРБ в София

Бойко Борисов още веднъж отхвърли изтеклата в някои медии по-рано през днешния ден информация, че ГЕРБ ще показа още през днешния ден претендента си за кмет на София. Нещо, което между другото - това ще стане " след няколко дни ", а публицистите ще бъдат поканени в партийната централа навреме.

" Няма да е през днешния ден, ще ви хареса, ексцентрично решение ", сподели той.

Ако се влезе в трактовка на думите на Борисов за " ексцентрично решение ", може и да се създадат заключения, че претендентът на ГЕРБ може би няма да е ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, с което име бе най-често спекулирано в общественото пространство в последните месеци.

Борисов разяснява и от съпредседателя на Демократична България Атанас Атанасов като началник на парламентарната комисия за надзор на спецслужбите. Причината за това бе отводът на ГЕРБ да поддържат концепцията му за обединение на всички разследващи служби в една мегаструктура.

" Аз държа доста на ген. Атанасов, знае причините ми, персонално съм му ги споделил. В тях няма нищо, което да опонира на говореното. Просто в този момент, по време на война, когато текат маса интервенции, не знам де, уповавам се, на службите дружно с нашите сътрудници, едно преструктуриране, обединение, под половин година не минава ", посочи експремиерът.

И акцентира - не бил срещу сливането на службите, само че това можело да се случи единствено при спокойна конюнктура.

Нищо персонално нямало в решението на ГЕРБ. " Ако господин Атанасов каже през днешния ден, че желае да поддържа която и да е работа, ще го подкрепим с две ръце в зала. Трето, още нямаме готово законодателство, което да покаже каква е визията ни за тези служби ", добави водачът на ГЕРБ и прикани ген. Атанасов да премисли решението си да подаде оставка като ръководител на комсиията за спецслужбите.
 Бойко Рашков оглавява Комисията за надзор на службите
Бойко Рашков оглавява Комисията за надзор на службите

Това удостовери ръководителят на 49-то Народно заседание Росен Желязков
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР