Ботев (Пловдив) се сбогува с Коматево. Днес канарчетата ще изиграят

...
Ботев (Пловдив) се сбогува с Коматево. Днес канарчетата ще изиграят
Коментари Харесай

Ботев слага край на мъките в Коматево

Ботев (Пловдив) се сбогува с Коматево. Днес " канарчетата " ще изиграят последния си турнирен мач на клубната база. От 14:45 часа " жълто-черните " одобряват Спартак (Варна). За идващото домакинство с Левски на 29 април (събота) Ботев се завръща на " Колежа ", който към този момент е съвсем подготвен и в сряда ще получи Акт 16, написа " Тема Спорт ".

Ходенето по тъгите продължи малко над 9 години. На 23 февруари 2014-а се изиграва първия формален турнирен мач въз основата в " Коматево ". Жълто-черните " одобряват първенеца Лудогорец. По това време управлението на пловдивчани към този момент е взело решението построяването на новия стадион " Христо Ботев " да не става естрада по естрада, както беше в началото планувано. " Колежа " е съборен напълно, а очакванията тогава са, че най-късно до 2 години канарчетата още веднъж ще се върнат там. Мачът с разградчани приключва 2:2, като и двете попадения за домакините бележи новото попълнение Юнес Хамза (14, 52), който дебютира в родния хайлайф. За отбора от Разград се разписват Козмин Моци (23) и Върджил Мисиджан (63).

Наставникът Бруно Балтазар пък направи 100 дни отпред на Ботев, в които записа по-добър актив от Азрудин Валентич в първите му 7 мача в елита.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР