Ботев (Пловдив) победи безапелационно с 2:0 ЦСКА София в мач

...
Ботев (Пловдив) победи безапелационно с 2:0 ЦСКА София в мач
Коментари Харесай

Ботев удари лошо ЦСКА

Ботев (Пловдив) победи безапелационно с 2:0 ЦСКА София в мач от 24-я кръг на футболното ни състезание.

Така " алените " нямат маркиран гол и победа към този момент трети следващ мач и изостават на девет точки след водача Лудогорец.

Ботев Пловдив е трети на шест точки след ЦСКА.

Ключовият миг в мача се оказа в 18-ата минута, когато капитанът на ЦСКА и главен дирек в отбраната Юрген Матай се контузи и бе заменен от младия Християн Петров.

Тази рокада обърка играта в отбрана на " алените " и Ботев се възползва от обстановката.

Домакините поведоха в 24-ата минута, когато Самуел Супрайен се възползва от неприятно нареждане в отбраната на ЦСКА и с глава засече топката в мрежата след центриране от корнер.

Шест минути по-късно ново недоразумение в защитата на ЦСКА София сред Християн Петров и Брадли Мазику разреши на Тодор Неделев да прати топката в мрежата за повторно с акуратен шут от далечна отдалеченост.

ЦСКА София можеше бързо да се върне в мача, само че Яник Вилдсхут не съумя да означи от чиста обстановка, като Виктор Генев съумя с тяло да избие топката в ъглов удар.

" Червените " започнаха интензивно втората част, само че Жорди Кайседо пропусна от добра позиция, а Маурисио Гарсес също не съумя да откри рамката на вратата след центриране от корнер.

До края Ботев ловко се бранеше и не разреши на " алените " да стигнат до попадение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР