Борусия (Мьонхенгладбах) се завърна в Шампионската лига с престижно равенство

...
Борусия (Мьонхенгладбах) се завърна в Шампионската лига с престижно равенство
Коментари Харесай

Марко Розе: Добър резултат, на Сан Сиро винаги е трудно

Борусия (Мьонхенгладбах) се завърна в Шампионската лига с влиятелно тъждество против (2:2). " Жребчетата " водеха до последните минути, само че гол на подели точките. Треньорът на Борусия призна, че е удовлетворен от резултата, само че в това време акцентира, че тимът му не е играл задоволително добре.

" Предвид случилото се на терена, намирам резултата за обективен. Не изиграхме мача по метода, по който желаех, само че пък се възползвахме от множеството от ситуациите си. Не можем да кажем, че ни липсва опит. На " Сан Сиро " се играе мъчно даже и когато няма аудитория. През първото полувреме бяхме прекомерно респектирани от противника ", сподели Розе.

" Прекарахме малко време в противниковата половина и не изпълнихме нещата, които бяхме упражнявали. Последният половин час беше друг, тогава играхме мощно. На фона на преставянето на двата тима, бих бил удовлетворен от равенството, само че в този момент скърбя, тъй като можехме да избегнем изравнителния гол ", акцентира наставникът на немския отбор.

Той чака след домакинската загуба от с 2:3 да е разгневен и да се опита с цената на всичко да компенсира изгубените точки против неговия отбор, само че в това време има вяра, че Борусия може да се опълчи и на испанския гранд. Шампионска Лига 1 кръг, сряда 21 октомври  Интер 2:2краен резулат  Борусия Мьонхенгладбах
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР