Борисов, престани да лъжеш и да измисляш истории за нарушения

...
Борисов, престани да лъжеш и да измисляш истории за нарушения
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов, спри да плашиш хората!

" Борисов, престани да лъжеш и да измисляш истории за нарушавания на изборите " , прикани съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов във връзка обвиняванията за следен програмен продукт при машинното гласоподаване.

“Ако имаш доказателства - обърни се към твоя другар Гешев. Сезирайте го, тъй като по този начин се прави. Да вземе най-сетне да свърши някаква работа ”, съобщи той в живо включване във фейсбук.

Според него главната цел на ГЕРБ е да демотивира хората да гласоподават като изгубят доверие в честността на изборите. Съпредседателят на “Демократична България ” акцентира, че точно те първи са поискали достъп на всички партии до изходния код, с цел да няма злоупотреби в изборния ден.

“Твоите хора в ЦИК си седят на ушите. И не ни поддържат в напъните ни да получим, както е по закон, изходния код. И тогава всички ще могат да са сигурни в софтуера. Престани да лъжеш и да измисляш някакви невероятни истории за готвене на нарушавания на изборите ”, сподели той.

Христо Иванов, който е и лидер на листата във Велико Търново, напомни за визитите на Делян Пеевски в кабинета на кмета Даниел Панов.

“Панов е локалният феодал от ГЕРБ, който не крие околните си връзки с Пеевски и Движение за права и свободи. Този човек е някогашен партиен функционер на ГЕРБ. А в този момент, Борисов, изясни за какво този човек се гушка с Пеевски?! Защо други твои кметове се гушкат с Пеевски “, пита още Иванов.

“Време е да изпратим Борисов в историята. Време е да изпратим Сараите в историята. И това ще го решим в края на седмицата. Време е да излезем от това безвремие. Можем да създадем това. Знаем по какъв начин, имаме и екипа. Просто излезте и гласувайте ”, прикани Христо Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР