Борбената водеща Нана Гладуиш обяви в ефира на „Съдебен спор“,

...
Борбената водеща Нана Гладуиш обяви в ефира на „Съдебен спор“,
Коментари Харесай

Борбата с рака е безмилостна! Нана Гладуиш стресна с болезнена изповед в ефир: Няма да се виждаме...

Борбената водеща Нана Гладуиш разгласи в ефира на „ Съдебен спор “, че ще отсъства от дребния екран. „ Няма да се виждаме известно време! “ С тези думи чаровната телевизионерка приключи предаването. Най-вероятно, нейното неявяване още веднъж е предизвикано от нестихващата й борба с подлата болест рак, оповестява " Монитор ".

„ Ще бъдете с превъзходния арбитър Сотиров и целия екип, тъй че аз ще ви липсва не толкоз, колкото вие на мен. Благодаря ви! “, обърна се към феновете с страст в гласа тя.
Лятото на 2017 година Нана рестартира борбата си с рака, откакто един път към този момент сподели, че може да е по-силна от него. Както и първият път, когато бе диагностицирана с подлото заболяване, съвсем като в „ Животът е прелестен “ на Бенини, Нана се старае да трансформира персоналния си пъкъл в комедиен парадокс и да вдъхне мощ на хората с онкологични болести.

Тя даже пусна видеа онлайн във Facebook профила на фондацията си „ Една от 8 “, с които документира по какъв начин се приготвя да обръсне главата си с вярата косата й да стане по-красива от всеки път след няколко месеца. Съпругът й Джонатан и синът им Джейсън стояха неразделно до нея пред камера, а стотици съпричастни дами я поддържаха в обществената мрежа.

Нана пое втория си кръстоносен поход против заболяването в края на юни 2017 година след пет годишна ремисия. Фондацията си тя сътвори през 2013-та в апартамент, който ремонтира и нае със лични средства.

Идеята й с „ Една от 8 “ е да се излезе от анонимността на форумите и да се сътвори легално място, в което една жена с подобен проблем да се успокои и да получи всичко належащо като извънболнична помощ. Името е въодушевено от международната статистика, съгласно която една от осем дами над 25-годишна възраст заболява от рак до края на живота си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР