Болките в стомаха и гастрита ще изчезнат с тази лесна

...
Болките в стомаха и гастрита ще изчезнат с тази лесна
Коментари Харесай

Болките в стомаха и гастрита изчезват само за 9 дни

Болките в стомаха и гастрита ще изчезнат с тази лесна рецепта

Искам да споделя с вас по какъв начин съумях да преборя болката в стомаха, която беше породена от непотребните стомашни сокове и възпалената лигавица.

Преди доста години ми сложиха диагноза гастроентерит с висока киселинност. Пиех болкоуспокояващи, само че казусът беше решен за малко и продължих да пострадвам.

Веднъж, бях излязла на пазар, само че получих толкоз мощен припадък на болежка, че незабавно се прибрах вкъщи.

Имам тази рецепта от една другарка. Пие се по 100 мл сок от пресни картофи на празен корем.

След него, незабавно се пие кефир или кисело мляко и по този начин 9 дни поред. Могат да се употребяват елементарни или сладки картофи, само че е добре да са сочни.

Нямах какво да изгубвам, по тази причина послушах нейния съвет и започнах да се церя по този метод. На петия ден усетих доста облекчение, само че продължих да пия сок от картофи и кефир през всичките 9 дни.

През това време положението ми се стабилизира. Хапвах всичко, което желаех, само че към този момент нямах болки в стомаха.

Така продължи една година, след което още веднъж почувствах болките в стомаха със стомашни киселини, тъй че още веднъж се сетих за този лек. Без да мисля, незабавно повторих лекуването.

Оттогава минаха доста години, само че казусът не се появи още веднъж.

Вижте още: Запеканка с тиквички и домати с мирис на сусам

Забележка: Тези, които са склонни към диария, би трябвало да пият сока с утайката, а при положение на запек да пият сока без наслойка. Както при всяко лекарство от натуралната медицина, правилото е да се консултирате с вашия доктор преди консумация.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР