Боксьорът в тежка категория Антъни Джошуа, който на 12 декември

...
Боксьорът в тежка категория Антъни Джошуа, който на 12 декември
Коментари Харесай

Скандална футболна съпруга се точи на Антъни Джошуа

Боксьорът в тежка категория Антъни Джошуа, който на 12 декември би трябвало да се бие с Кубрат Пулев за международната купа във версия IBF на професионалния бокс, за следващ път беше изловен в обятията на непозната жена.

През последните няколко седмици 30-годишният британец няколко пъти е излизал по заведения и празненства със брачната половинка на футболната звезда на Манчестър Сити Рияд Марез.

Алжирският национал и 26-годишната Рита Джанет имат две деца, само че от няколко месеца живеят разграничени. Тя обаче продължава да живее в дома за 2 милиона паунда в Бъкингамшир, който футболистът е купил за фамилията си.

Първата среща на Джошуа със брачната половинка на Марез е била през декември 2019 година, а по-късно връзките им стават все по-близки. Боксьорът е без половинка към този момент четири години, откакто през 2016 година се раздели с танцьорката Никол Озбърн, от която има наследник – четиригодишният Джей Джей.

„ Рита е полудяла по Антъни Джошуа. Тя мисли, че двамата може да станат двойка. Влезе в неговото обграждане посредством приятелите му. Обича да излиза с тях, само че не откъсва очи от Ей Джей. Постоянно приказва с възхита за Антъни. Когато той върви по заведения, тя постоянно е там. Въпреки това той е извънредно внимателен по отношение на нея. Страхува се, че тя евентуално търси гласност около него, защото желае да стартира музикална кариера “, настояват другари на Джошуа.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР