Богомил Грозев е напуснал последната си извънбрачна любовница, научи HotArena.

...
Богомил Грозев е напуснал последната си извънбрачна любовница, научи HotArena.
Коментари Харесай

Богомил Грозев заряза бизнес дамата Мария, връща се при щерката на Антон Радичев

Богомил Грозев е напуснал последната си извънбрачна държанка, научи HotArena .

Водещият на новините по Нова телевизия бил основател на раздялата с бизнес дамата Мария Такова , с която бяха във вихъра на любовта 1 година. Всичко посред им вървяло без спънки, двамата даже споделяли общ дом, а Грозев станал пръв другар с хората от нейната компания.

Наложило се обаче да скъса с нея, тъй като откакто се разведе публично с някогашната си жена и щерка на артиста Антон Радичев, имало заплаха съдът да му забрани да се среща със сина си от нея, тъй като непрестанно съжителствал с най-различни дами. Това можело да травмира детето и майката била в цялостното си право да изиска възбрана за свиждания с таткото. Богомил се подплашил и решил да не скапва връзките си с Кристина Радичева, а таман противоположното. Откакто се разделил с любовницата си Мария, той обръщал доста повече внимание на екссъпругата си, която пък му разрешавала да взема сина им много постоянно.

Въпреки че новинарят и някогашната му жена сякаш се разделиха цивилизовано, сред тях тлееше съществено напрежение, обвързвано с издръжката на детето и ипотечния заем, с който журналистът на Нова телевизия прецака тъста си Радичев. Идеята била двамата да ипотекират жилището на артиста, а с парите да построят къща в „ Бояна “, където да живеят заедно и щастливо, само че малко откакто банката изплатила на Грозев парите, той пристанал на друга. Въпреки молитвите на жена си и тъст си той не поискал да трансферира на свое име ипотеката на жилището на артиста, а терзанията около дълга и обтегнатите връзки с банката едвам не вкарали Радичев в болница.

След намесата на правосъдните управляващи около развода всичко тръгнало по проект и новинарят към този момент не бягал от отговорност. „ Голям подбив ще е, откакто се разведоха, отново да се съберат “, коментирал пред другари Радичев, който обяснявал, че бързо може да елементарни забежките на тв водещия, само че единствено в случай че види, че ще е сериозен към дъщеря му и внука, предават от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР