БНТ на 60. Обществената телевизия празнува своята годишнина със специално

...
БНТ на 60. Обществената телевизия празнува своята годишнина със специално
Коментари Харесай

БНТ на 60: Пътуване из телевизионната история с любимите лица на България

" Българска национална телевизия на 60 ". Обществената телевизия чества своята годишнина със особено предаване. В делничните дни от 22 ч., в 60 епизода, ще пътуваме из телевизионната история с обичаните лица на България. Водещ е Драгомир Драганов.

С първата стратегия идват първите обичани лица, които и през днешния ден ни събират пред екрана. Любовта към тях ни води и в телевизионното странствуване из последните 60 години.
Драгомир Драганов, водещ: Ние ще предложим пъзел от неповторими страсти, усмивки, мелодии и най-много мемоари на няколко генерации пред и на екрана. Очаквайте доста любимци и доста съвремененници.
Татяна Лолова, Маргарита Хранова, Мартина Вачкова и Петър Вучков са измежду първите звезди, които ще споделят какво е за тях Българска национална телевизия.

Драгомир Драганов, водещ: Тя продължава да им дава спокойствието, че са осведомени по най-правилния метод - по най-деликатния и професионален метод, само че на множеството от тях тя им е дала самочувствие - да се трансфорат в звезди от екрана, във всенародни любимци, несъмнено, има хора, които са израснали с малкия екран и си спомнят с доста усмивка своите детски кумири, обичаните анимационни филми и телевизионни излъчвания.
С доста истории, останали зад кулисите на празниците, ще честваме и нашия празник. Започваме довечера в 22:00.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР