BMW обновява технологиите и дизайна на своя напълно електрически i4

...
BMW обновява технологиите и дизайна на своя напълно електрически i4
Коментари Харесай

BMW: Актуализация за i4 и 4 Series Gran Coupe

BMW обновява технологиите и дизайна на своя изцяло електрически i4 и серия 4 Gran Coupe. За BMW i4, което е на пазара от ноември 2021 година, производителят дава обещание засилено наличие в предния аспект с модифицирана бъбрековидна решетка и нова шарка на решетката. Рамката се предлага в непрозрачен хром като стандарт и по желание в черен емайл. Фаровете също имат нов образ с отвесни източници на светлина за габаритни и дневни светлини, както и пътепоказатели.

Светлинен екран за добре пристигнали по отношение на опционален удобен достъп, адаптивни LED фарове с матрични дълги светлини без отражения, градски светлини и задни светлини с лазерна светлина са налични като алтернатива.

Вътре притегля вниманието новопроектираният общоприет волан с многоъгълен борд и осветени многофункционални бутони. В допълнение, броят на бутоните и контролите е понижен. Климатизацията и вентилацията, както и опционалното отопление на седалките и кормилото се ръководят посредством контролния екран или посредством гласово ръководство.

i4 към този момент се предлага в четири моделни разновидността. Новият i4 xDrive40 с електрическо задвижване на четирите колела се предлага с оптималната систематична мощ от 295 кВт/401 к.с. и пробег от 444 до 548 километра съгласно WLTP. Предлагат се още: топ моделът i4 M50 xDrive, i4 eDrive40 и i4 eDrive35. Може да се зарежда с изменчив ток с оптималната мощ от 11 кВт и непрекъснат ток с до 205 кВт (BMW i4 eDrive35: 180 kW).

Всички разновидности на модела на i4 са подобаващи за „ Свързано домашно зареждане “ (слънчево и усъвършенствано зареждане зареждане) в първите пилотни пазари. В по-нататъшен стадий на разширение би трябвало да е допустимо и усъвършенствано от позиция на разноските таксуване въз основа на съглашение за динамична цена за електрическа енергия.

BMW са създали единствено малко образно ретуширане на Серия 4 Gran Coupe. Тук също има ревизирана бъбрековидна решетка и нова конструкция на LED фаровете. Срещу в допълнение възнаграждение са включени адаптивни матрични светлини и лазерни задни светлини в стила на BMW M4 CSL.

В допълнение към общоприетия волан с две спици и лостчета за превключване, в интериора се предлага M кожен волан с дизайн с три спици. Спортната нотка се обезпечава от сплескването в долната част, фината централна маркировка в позиция 12 часа, както и алена централна маркировка и декоративни шевове в цветовете на BMW M. Както при i4, броят на бутоните и контролите е понижен в Серия 4 Gran Coupe. Климатизацията и вентилацията, както и опционалното отопление на седалките и кормилото се ръководят посредством контролния екран или посредством гласово ръководство.

“Cape York metallic ” и “Fire Red metallic ” са имената на двата нови цвята за екстериорната багра. Предлагат се спомагателни варианти за персонализиране с нови 19-инчови M аеродинамични джанти и 20-инчови аеродинамични джанти в дизайн с двойни спици. Пакетът M Sport към този момент се предлага със заден дифузьор в черно с висок емайл и накрайници на ауспуха с увеличено напречно сечение от 100 милиметра.

Всички мотори с вътрешно горене в серия 4 Gran Coupe - два четирицилиндрови бензинови мотора, един шестцилиндров бензинов мотор и два дизелови мотора с четири и един с шест цилиндъра - които се употребяват непроменени, в този момент са съчетани с 8-степенна автоматизирана скоростна кутия като стандарт. В взаимозависимост от мотора можете да избирате сред задвижване на задните колела и задвижване на всички колела.

Стандартното съоръжение на новото BMW i4 и новото BMW Серия 4 Гран Купе е разширено, с цел да включва амбиентно осветяване с в допълнение контурно осветяване в региона на новите централни вентилационни отвори, както и пакет вътрешни и външни огледала. Предлага се опционално първокласно арматурно табло с по-изтънчена повърхностна конструкция.

Също оригиналност в офертата са приложенията за стъкло „ CraftedClarity “ за определени контроли. Пет седалки, огромна, високо клатеща се задна врата и размер на багажника от 470 до 1290 литра във всички разновидности на модела на BMW i4 и BMW Серия 4 Гран Купе не престават да подсигуряват, че купетата са подобаващи за ежедневна приложимост и пътешестване. Ревизиите на модела ще се създават от юли 2024 година, а цените на колите ще бъдат оповестени в края на май.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР