Благотворителен час по йога помага на социално слаби хора от

...
Благотворителен час по йога помага на социално слаби хора от
Коментари Харесай

Благотворителен йога час ще осигури топъл обяд на над 100 нуждаещи се от Асеновград

Благотворителен час по йога оказва помощ на обществено слаби хора от община Асеновград. Средствата от акцията бъдат в помощ на над 100 асеновградчани, попадащи в графата с приходи под допустимия най-малко, както и пенсионери, които получават минималната пенсия за страната и също са включени в листата с нуждаещи се. Даренията ще са под формата на празничен обяд по време на идните три дни от Рождество Христово.
Благотворителният йога час ще се организира, като част от самодейността " Споделената Коледа ". Всеки, който желае да взе участие в идеята, ще има опцията да се включи към нея, като подари средства на мястото на събитието. За присъединяване в самия час съответна такса няма да има, като практиката е подобаваща и за изцяло начинаещи. Благотворителната идея ще се организира през днешния ден (22.12.18 г.) от 10:00 ч. до 11:30 ч. в Йога студио " Surya " на улица " Цар Иван Асен II " №9 в Асеновград, етаж 5.
Кампанията " Споделената Коледа " е национална и е ориентирана към хора, които не могат да си обезпечат разнообразна празнична софра или уют по това време от годината. Идеята е обединени от една идея жителите на България дружно да осъществят благородната самодейност и да дават топъл обяд, дреха или даже компания на над 100 души от всеки град.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР