По повод 14-ти февруари, обичайно празнуван и в България като

...
По повод 14-ти февруари, обичайно празнуван и в България като
Коментари Харесай

Ученици от Асеновград продават валентинки, за да осиновят кошер

По мотив 14-ти февруари, всекидневно честван и в България като Денят на влюбените, възпитаници от асеновградска гимназия организират благотворителен базар. Каузата този път е осиновяване на пчелен кошер. Възпитаниците на ПГ „ Свети Патриарх Евтимий “ в Асеновград ще продават разнообразни саморъчно направени произведения.

Инициативата с благотворителна цел ще се организира на централния площад " Академик Николай Хайтов " в града. Срещу надписа " АСЕНОВГРАД " учениците ще разположат своите творения. Със събраните пари те ще осиновят пчелен кошер, за който да се грижат. В подмяна младежите ще получат мед, който ще бъде дарен на една от обществените услуги в община Асеновград. 
България е измежду водачите в Европа по брой биологични пчелни кошери
България заема едно от челните места по брой пчелни кошери, отглеждани по методите на биологичното земеделие в Европейски Съюз. Това съобщи заместител...
Прочети повече
Освен това възпитаниците на гимназията са изготвили 14 броя картички и са ушили 14 броя маски. Целта на самодейността е да зарадва потребителите от Центъра за настаняване от фамилен вид (ЦНСТ) в село Нареченски Бани. Базарът ще се организира в два дни - на 10.02.22 година и 11.02.22 година, от 11:00 ч. до 14:00 ч.

 

Още от ДОБРИТЕ НОВИНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР