Изглежда, че неидентифицираният нападател се е преструвал, че доставя храна

...
Изглежда, че неидентифицираният нападател се е преструвал, че доставя храна
Коментари Харесай

Ом Фахад: Иракски инфлуенсър в социалните медии е застрелян от въоръжен мъж на велосипед, който се е представял за ездач на храна - доклад

Изглежда, че неидентифицираният нападател се е преструвал, че доставя храна на жертвата, сподели един източник от сигурността.

Ом Фахад, която има близо половин милион почитатели в TikTok, стана известна с публикуването на безгрижни видеоклипове, в които танцува на музика.

Преди шест дни тя показа фрагменти, на които се вижда по какъв начин кара в кола и също театралничи пред огледалото. Всеки от тях е гледан стотици хиляди пъти.

Инфлуенсърът беше наказан на шест месеца затвор през февруари предходната година за шерване на видеоклипове, за които съдът реши, че съдържат „ неприлична тирада, която подкопава скромността и публичния морал “.

През 2023 година иракското държавно управление започва акция за ограничение на наличието в обществените медии, което нарушава „ морала и традициите “ на страната.

Министерството на вътрешните работи сътвори комисия, която да прегледа за „ обидни “ клипове в платформи като TikTok и YouTube, като няколко авторитетни лица бяха задържани.

„ Този ​​...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР