Момче, на което бяха ампутирани двата крака, след като претърпя

...
Момче, на което бяха ампутирани двата крака, след като претърпя
Коментари Харесай

Момче, което загуби двата си крака от ужасяващо малтретиране, съсипано да пропусне партито на краля, след като попадна в задръстване

Момче, на което бяха ампутирани двата крайници, откакто претърпя извънредно малтретиране като бебе, беше разочаровано да пропусне градинското празненство на краля в Бъкингам Дворец, откакто попадна в запушване.

Тони Хъджъл, който събра милиони за щедрост с 10-километрово вървене на протезните си крайници, беше „ на луната “, с цел да получи поканата за събитието в сряда.

Семейството от Кент прекара часове в запушване в опит да стигне до Лондон, само че пожар на камион на M20 във вторник провали проектите им. Осиновителката на Тони, Паула, показа в Twitter тъжната вест, че няма да дойдат на празненството.

Тони беше отчаян и се канеше да си ляга, когато изненадваща кралска интервенция повдигна настроението му. Официалната страница X на кралското семейство (бивш Twitter) отговори: „ Съжаляваме да чуем това, Тони! Ние също чакахме с неспокойствие да те забележим. Искаш ли да опиташ още веднъж различен ден? Остави го на нас. “

Пола сподели, че това е сложило " огромна греда " на лицето м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР