През нощта ще бъде предимно ясно със слаб североизточен вятър.

...
През нощта ще бъде предимно ясно със слаб североизточен вятър.
Коментари Харесай

Неделята ще бъде слънчева

През нощта ще бъде най-вече ясно със слаб североизточен вятър.

Утре ще бъде най-вече слънчево.

Следобед над източните и планинските региони ще бъде с купеста облачност, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.

Минималните температури ще са сред 5° и 10°, в София - към 7°, а оптималните - сред 20° и 25°, в София - към 22°, демонстрира прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще продължи да се покачва.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Следобед ще има купеста облачност и на изолирани места е допустимо да превали. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 17°-21°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Следобед ще има купеста облачност, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Ще духа най-вече сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра - към 7°.

В понеделник и вторник в Западна България ще доминира слънчево и безшумно време. Над Източна ще се развива купеста облачност, на обособени места ще превали временен дъжд, там вятърът ще е сдържан от североизток. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, а оптималните - сред 20° и 25°. 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР