С драматична раздяла завърши церемонията на розата снощи. Без цвете

...
С драматична раздяла завърши церемонията на розата снощи. Без цвете
Коментари Харесай

Надя отпадна от „Ергенът” на крачка от финала

С трагична разлъка приключи церемонията на розата нощес. Без цвете предстоящо остана Надя. Която си потегли от имението, оставяйки сама приятелката си Йоана.

Стюардесата от Перник претърпя тежък миг – от една страна бе удовлетворена, че ергенът я възнагради с роза, само че от друга загуби най-близкия си човек, с който споделяше три месеца живота в имението.

Нищо чудно и да усети, че и нейния край наближава тъй като останаха общо 4  девойки преди финала. Надя като, че ли очакваше ориста си и на прощаване с Алек му благодари. Но и го посъветва да не слуша единствено сърцето си, само че най-много разсъдъка си.

Напускането на Надя по този начин разстрои Йоана. Тя избухна в сълзи за приятелката си.  Но ненадейно получи поддръжка от Магдалена. С която се заяждаше най-вече в последно време и я наричаше подправена.

С постъпката си Маги се издигна в очите на останалите девойки и на феновете.Които реагираха по този начин на проявената човещина и добрина: ”: Така се прави като Маги тъй като сме индивиди на първо място! ”, „ Не съм почитател на Магдалена, само че тая вечер ми се издигна в очите след жеста към Йоана. ”, „ Шапки долу пред Маги, Йоана, която най-вече плю по Магдалена най-после получи прегръдка от нея, каква подигравка на ориста, само че в живота се случва по този начин! ”, пишат фенове в обществената мрежа.

Автор:Фейсбук

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР