Най-изчерпателната информация, която до този момент пристига е от турския

...
Най-изчерпателната информация, която до този момент пристига е от турския
Коментари Харесай

Владимир Чуков разкри важен детайл за Турция и хеликоптера на президента на Иран

Най-изчерпателната информация, която до този миг идва е от турския дрон, който безусловно непосредствено е предавал метода на търсене на хеликоптера и в действителност той го е намерил. И се оказа, че може би турските фенове са били доста по-добре осведомени от иранските. Това съобщи в Българска национална телевизия арабистът проф. Владимир Чуков.

Именно той е открил двата източника на топлота, които са генерирани от случая. Арабистът добави, че и европейските страни доста са помогнали за намирането на мястото, на което се е случил случаят с иранския президент.

" Били са групови напъните за намиране на нещо, което се оказа нещо доста мъчно по силите на иранската страна ", сподели Чуков.

Той подчертава върху това, че помощта на турския дрон е от изключителна значимост и без нея надали толкоз бързо е щяло да се стигне до мястото на падналия хеликоптер.

" Появиха се спорни информации, че двама са се свързвали по телефона. Също един от екипажа. Нещо, което някак си не се връзва с това, което виждаме сега. Ще се изчакат още няколко часа, до момента в който се откри в действителност дали има оживели ".

" Всякакви теории се появиха. Наистина се сложи опцията да бъде някаква тайна версия. Поне на този стадий всички са доста деликатни във връзка с подобен вид дейности. Като се отдава желания на неприятното време. Дали някаква техническа щета или водачът не е бил толкова деликатен. Все още е рано да се каже, само че всевъзможни варианти са на масата и евентуално ще има, то към този момент е намерено държавно следствие да се види къде в действителност е повода за този случай ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР