Благороден жест на волейболния Добруджа. От клуба обявиха в социалните

...
Благороден жест на волейболния Добруджа. От клуба обявиха в социалните
Коментари Харесай

Волейболният "Добруджа" дарява приходите си от билети за лечението на 5-годишно дете


Благороден жест на волейболния " Добруджа ". От клуба оповестиха в обществените мрежи, че са взели решение да дарят събраните доходи от билети от мача против " Ботев " Луковит за лекуването на 5-годишното дете на волейболиста на " Раковски 1964 " Севлиево Антонио Мирославов.

Преди две години дребният Симеон е диагностициран с детски аутизъм. Бащата споделя, че болестта протича от междинна до тежка форма, съпроводено с всичките му дефицити - на внимание, хиперактивност, тревога, сензорни дефицити, стандарти в държанието, стиминги, нервни рецесии, нарушена обществена акомодация.



Клиника в Турция дава вяра за възобновяване на слънчевото дете посредством използване на скъпоструваща терапия със стволови кафези. Сумата от 40 000 евро за пускане на лекуването е непостижима за фамилията, което се нуждае от помощ в набирането на средства.

Ръководството, състезателите и треньорите на " Добруджа 07 " също ще се включат с дарения за идеята. Преди мача в петък, на входа на залата, ще бъде сложена дарителска кутия, в която всеки ще може да помогне със средства.

Дарения могат да се вършат и на банковата сметка на фамилията:
BG54UBBS80021025552350, BIC: UBBSBGSF

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР