Министерството на образованието и науката ще връчи годишните награди за

...
Министерството на образованието и науката ще връчи годишните награди за
Коментари Харесай

Министър Цоков ще връчи годишните награди за наука „Питагор“

Министерството на образованието и науката ще връчи годишните награди за принос в науката „ Питагор “.

Церемонията ще бъде открита от министъра на образованието и науката Галин Цоков, а измежду гостите са някои от най-изявените ни учени, ректори на висши учебни заведения, представители на локалната и изпълнителната власт и други  

В тазгодишния конкурс аплайваха 45 учени.

Отличията се връчват за 16-а поредна година , като журито включва единствено изявени учени. През тази година то е формирано от отличените с премиите „ Питагор “ през миналата  година. Сред тях са проф. доктор Тодор Дудев, дхн от Софийски университет „ Св. Климент Охридски “, член-кор. проф. Стойчо Язаджиев, дфзн от СУ, доцент доктор Ангел Джамбов от Медицински университет – Пловдив, проф. доктор Пепка Бояджиева, дсн в Института по философия и социология – Българска академия на науките, доктор Диана Чолакова от СУ, доцент доктор Йордан Георгиев от Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ в Бургас, доцент доктор Джеймс Йоловски – Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси – София и ас. доктор Александър Сираков – Медицински университет – София. 

Наградите ще се връчат в 8 категории, като тази година ще бъде обещано за първи път особено отличие за връзка на просвета.

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките на деня 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР