Благоевград. Област Благоевград се състои от 14 общини, всяка от

...
Благоевград. Област Благоевград се състои от 14 общини, всяка от
Коментари Харесай

Даниела Савеклиева, ПП ГЕРБ: Област Благоевград се състои от 14 общини, всяка от които е с различен профил, но без инфраструктура няма инвестиции и не се прави бизнес

Благоевград. Област Благоевград се състои от 14 общини, всяка от които е с друг профил, само че без инфраструктура няма вложения и не се прави бизнес. Това сподели националният представител и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева при откриването на гражданския разговор „ Европа в нашия дом ”, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” – Пирин. „ Хората желаят автомагистрали, пътища, ВиК-мрежи и така нататък, с цел да може да се случи всичко. Да получим противоположна връзка от Вас е значимо за нас ”, означи тя. Даниела Савеклиева уточни, че задачата на гражданският разговор „ Европа в нашия дом ” е да се чуе гласът и мнението на всички. Според нея предвид на всичко това би трябвало да си дадем сметка какъв брой значимо в действителност е участието ни в Европейският съюз и то в навечерието на европейските избори.
На събитието участват министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков; народните представители Стефан Апостолов, Александър Мацурев, Георги Динев, доктор Емил Тончев; регионалният шеф на Благоевград Бисер Михайлов; кметът на Община Благоевград доктор Атанас Камбитов; кметът на Община Симитли Апостол Апостолов; кметът на Община Сандански – Кирил Котев; зам.-кметът по строителство към Община Петрич – Минка Салагьорова; зам.-кметът по Култура и филантропични действия към Община Благоевград – Христина Шопова; общински съветници и жители.
Натали СТЕФАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР