Благо Джизъса е абсолютен максималист… Като ще е зъб —

...
Благо Джизъса е абсолютен максималист… Като ще е зъб —
Коментари Харесай

Заляха от подигравки Благо Джийзъса и Златка

Благо Джизъса е безспорен максималист… Като ще е зъб — да е бял, като ще е кожа — да е черна.
След като разсмя цялата България с неестествено огромните си и бели зъбни протези в " Биг Брадър “, в този момент Благой Георгиев още веднъж смая всички с следващата изцепка. Новото му глуповато скимване е да се пържи на слънце, изгаряйки кожата си дотам, че съгласно някои е замязял на представител от друга раса, написа Hot Arena.

with my love❤️ @zlatka_raykova

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) на Яну 11, 2019 в 11:35 PST

Благо и обичаната му Златка са на отмора в Дубай. Докато Райкова придобива постоянен загар, половинката й не се щади и не припарва до сянката.
Феновете му го попиляха от насмешки в мнения под фотосите, които някогашният футболист и половинката му гордо качват в мрежата.

With my love @zlatka_raykova ❤️@nikbeachdubai

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) на Яну 13, 2019 в 1:21 PST

" Благо, като Самюел Джаксън на младини си “, " Мале, Злати, Благо е като негърче “, " Супер мангал “, " Златка с ново гадже, но тоя път е чернокож “, " Майко, какъв загар “, " Защо Благой е черен? “, " Абе Благо, доста си черен, брат. А си припомням по какъв начин Майкъл Джексън искаше да е бял “, " Ха-ха-ха на Благо единствено зъбите се личат “, " На мрачно Благо няма да се вижда “, " Грозна и изкуствена работа “, гласят част от мненията за типа на Джизъса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР