Бизнесмен от Дупница е задържан за производство и държане на

...
Бизнесмен от Дупница е задържан за производство и държане на
Коментари Харесай

УДАР! Полицаи нахлуха в дома на известен бизнесмен, откритото вътре е шокиращо. Задържаха го

Бизнесмен от Дупница е арестуван за произвеждане и държане на наркотични субстанции – марихуана. Растенията са открити в негова вила в село Големо село, община Бобов дол, оповестява struma.bg.

При осъществените процесуално-следствени дейности чиновниците разкрили в разнообразни здания и пространства зелена суха листна маса, сухи стебла с листа и съцветия по тях, общото количество на наркотичното вещество е 16.476 кг. Видът му/марихуана/ е открит с полеви наркотест.

В парцела е имало пространства, обособени като оранжерия. Облицовани с фолио и съоръжени с принадлежности за произвеждане на наркотично вещество – голям брой кварцови лампи, термометри, терморегулатори, филтри, складово помещение с аварийни елементи за оборудванията.

Собственикът на парцела е арестуван с полицейска заповед, формирано е досъдебно произвеждане за държане на наркотично вещество, без съответно позволение, за разпространяване. Задържаният е прочут на полицията и с други незаконни действия, осъждан е. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР