Бизнес дамата Ваня Червенкова признава, че има нова любов, която

...
Бизнес дамата Ваня Червенкова признава, че има нова любов, която
Коментари Харесай

Ваня Червенкова: Чувствах се като убийца

Бизнес дамата Ваня Червенкова признава, че има нова обич, която я връхлетяла със страшна мощ.

„ Този мъж ми даде да схвана какво е да бъдеш обичан и да обичаш. Срещнахме се при започване на тази година, другояче се познаваме от 2015-а. Няколко месеца единствено сме си писали. Той ми оказа помощ в извънредно сложен миг, когато трябваше да намеря лекарство, належащо за моя организъм и което го няма на нашия континент.

Направи даже и невъзможното, с цел да ми изпрати лекарството. След всичко, което стори за мен, взех решение да се видя с него, с цел да му подаря една икона в символ на признателност. В момента, в който го срещнах, сърцето и мозъкът ми го познаха. Това не беше обич от пръв взор, тъй като на моята възраст нямам доверие в нея. Просто срещнах човек от моята галактика. Като видях очите му, знаех, че той ще остане последният и вечно присъстващ в моя живот “, споделя Ваня пред сп. Love style.

Той е по-млад от нея, само че това не я тормози. Мъжът я научил да обича белезите по тялото си, останали след покушението преди 14 години. Червенкова не крие, че в случай че той ѝ предложи брак, би приела.

Бизнес дамата приказва и за аборта, който направила преди години, тъй като не чувствала същинската обич от мъжа до нея в оня миг.

„ Когато човек усеща, че другият не е безусловно лоялен, правилен и обичащ, няма смисъл да се ражда дете. След това се усещах като килърка. Естествено, че съм съжалявала, само че го направих изцяло умишлено, тъй като по този метод предотвратих по-големи ексцесии в моя живот “, безапелационна е Ваня Червенкова.

Източник: tialoto.bg

Снимка: сп. Love style
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР