Бившият зам.-вътрешен министър в кабинета на Сергей Станишев - Камен

...
Бившият зам.-вътрешен министър в кабинета на Сергей Станишев - Камен
Коментари Харесай

Bunt.bg: Камен Пенков посочен за екзекутор на охранителни фирми с помощта на държавата

Бившият зам.-вътрешен министър в кабинета на Сергей Станишев - Камен Пенков, който има охранителна компания, е апетитен за екзекутора на конкурентни компании благодарение на страната.

“Като не мога пазарно, то ще употребявам държавата”. Това са думи на Камен Пенков, изречени неведнъж пред необятна публика, споделят източници на уеб страницата bunt.bg. Същите настояват още, че точно някогашният зам.-министър стои зад репресиите, наложени от страната върху компаниите в охранителния отрасъл.

Както се показва в последния брой на столичен седмичник, Камен Пенков е индивидът, насъскал Бойко Рашков да стартира гонката против редица и да се опита да срине една от най-големите компании в частната охранителна активност – " Делта Гард ", с цел да се извърши персоналната цел на някогашния зам.-министър – да направи притежаваната от него “Скорпио” топ охранителна компания в страната.

В момента шеф на “Скорпио” е Васка Пенкова, третата жена на Камен Пенков. Тя заема тази служба, откакто Пенков излиза от управлението на сдружението.

След " Делта Гард " ще стартира гонка и към по-малките сдружения в сектора, безапелационни са осведомени с войната, която се води в охранителния отрасъл.

Източници, поискали анонимност, настояват, че Пенков от дълго време се е отдал на тежки трапези и огромни алкохолни количества. Благодарение на това, в замъгленото си положение той не внимава какво приказва и неведнъж си разкрива инструментите, посредством които въздейства на охранителния отрасъл. Най-често споменаваните имена по време на вечеринките му са тези на вътрешния министър Бойко Рашков и на президента Румен Радев.

Собственици на други компании в сектора са безапелационни, че не за първи път стават очевидци на подобен метод – който не успее в частния бизнес, яха страната, с цел да измести конкуренцията. " Докога ще не престават околните, познатите и преференциалните на властта да ръководят орисите на сполучливите сдружения, даващи работа и издръжка на хиляди българи и техните фамилии ", питат недоволните притежатели на компании в сектора.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР