Бившият треньор на Локомотив (Пд) и разкри, че съжалява за

...
Бившият треньор на Локомотив (Пд) и разкри, че съжалява за
Коментари Харесай

Акрапович: В ЦСКА се месеха в работата ми "отгоре"

Бившият треньор на Локомотив (Пд) и разкри, че съжалява за напускането на " смърфовете " по средата на сезона, с цел да отиде на " Българска войска ". Босненецът показа, че в работата му при " алените " е имало интервенция и че не би се върнал в клуба освен това управление.
" Съжалявам, тъй като развиването там не беше такова, каквото заслужавах. ЦСКА завоюва доста пари от продажба на играчи. Всичко се развиваше добре с хубава игра и нова система. Не разбрах какво се случи, само че аз не съм човек, който разрешава някой да му се меси в работата. По-добре да не работим, в случай че разрешавам на някой да ми се постанова. Развитието беше необичайно. Първо всички напуснаха ЦСКА, продаваха играчи и не взеха тези, които желая аз. Отборът трябваше да откри своята форма, само че на мен не ми беше обещано време. Не знам заради какви аргументи ", показа той пред " Спортал ".
" Какви бяха намесите? Първо беше със схемата. Не била вярна. Това по този начин било, това по този начин било. Аз съм виновен за това, което се случи. Имам твърда глава. Винаги съм казвал, че босненската глава е доста твърда глава. Може би се разделихме поради това. Казваше ми се, че не могат да бъдат докарани нови играчи. Аз желаех да докараме Диниш Алмейда, който сега играе в Антверпен. Казаха ми, че първо ще го докараме, след това, че няма. Знаете по какъв начин действа ЦСКА. Отгоре ми се споделяше, че не се харесва схемата, която употребявам. Аз не трансформирах схемата и направих нещо фантастично с Мазику отляво и Тибо Вион отдясно. Защитата се стабилизираше ", продължи той.
" Трудно е да замениш играчи като Антов и Соу и да се опитваш атмосферата отново да е същата. Аз постоянно желая повече. По време на подготовката бяхме дружно и след нея си отпътуваха 4-5 играчи. Не е елементарно за един треньор да размени толкоз титуляри. Аз постоянно имам спор с играчите. Опитвам се да ги предизвиквам заран, с цел да наподобяват добре вечерта. Играчите харесваха стила ми и доста бързо открих път до всеки един. Направих хубава атмосфера. Имаше един-двама, които просто не харесваха този жанр на работа – тиймбилдинг ", добави Акрапович.
" Мисля, че не бих се върнал в ЦСКА освен това управление. Не е хубаво да повтаряш неточности. Не съм елементарен треньор. Търся доста за работата ми. Търся доста и от играчите ми, което от време на време не е добре за някои хора. Нито аз, нито това управление желаеме да работим дружно. Никога не знаеш какво ще се случи в бъдеще ", сподели актуалният ментор на македонския Шкендия.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР