Бившият треньор на Левски Вили Вуцов е приел много тежко

...
Бившият треньор на Левски Вили Вуцов е приел много тежко
Коментари Харесай

Вили Вуцов приел тежко загубата на националите

Бившият треньор на Левски Вили Вуцов е приел доста тежко провалянето на националния тим с 2:3 от Косово на Националния стадион „ Васил Левски”. Специалистът беше посетител в предаването „ На кафе” при Гала по NOVA.

„ Развълнуван съм доста, не съумях да заспя до 4.30 часа сутринта. Хората, които са в българския футбол, не може да не им е мъчително за случилото се. В този моменти доста публицисти и хора, които са отвън футбола, задават въпроса за какво сме паднали от Косово. Ние мача не го загубихме през вчерашния ден, не го загубихме преди два-три дни в Чехия, а ние го губим мача в последните 13-14 години, ние стремително вървим обратно. Ние не работим. И като пристигна националният тим, желаеме с магическа пръчка нещо да се случи и да побеждаваме”, показа Вили Вуцов.

„ Моят татко не криеше нищо от мен, беше доста открит, аз съм негово произведение, не мога да укривам и тая. За мен не се сещат, не ме взимат за треньор, не се дразня, само че при нас в България не се работи. Моят татко беше след 1994 година – едно 10 години във Футболния съюз, Иван Славков беше президент, Иван Вуцов му беше заместител, всичко решаваше Иван Вуцов, той взимаше решенията, Славков идваше единствено да пие по едно кафе. Като свърши с Футболния съюз, никой не се сети за него, никой не го предложения, не му сподели ела да работиш. Той си отиде и най-вече го смачка най-после фактът, че един не се сети да го предложения да работи. Тонев го предложения за няколко години с пост в Левски, само че никой не се сети”, разяснява още експертът.

Вили Вуцов описа доста забавни истории от треньорската си и спортна кариера, като в това време показа с какво се занимават синовете му. Повече от Вили Вуцов и гостуването му на Гала можете да видите във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР