Бившият топ мениджър на големи руски компании Дмитрий Павочка загина

...
Бившият топ мениджър на големи руски компании Дмитрий Павочка загина
Коментари Харесай

Пореден случай на загинал при "инцидент" руски топ мениджър

Бившият топ управител на огромни съветски компании Дмитрий Павочка почина при пожар в Москва. Според публицисти пожарът е зародил в Москва в първокласен жилищен комплекс, който се намира на проспект Ленински.
 
Пожарът е избухнал на 17-ия етаж на постройката, а по време на гасенето спасителите са разкрили тялото на 49-годишния Дмитрий Павочка без признаци на живот, оповестява съветският новинарски канал Telegram " 112 ". По предварителни данни някогашен топ управител на огромни компании е задремал с цигара, което е довело до пожара.
 

 
Журналистите припомнят, че Дмитрий Павочка е бил обвързван с планове на компании като Сухой, Менатеп, Лукойл, Русдрагмет, държавната корпорация Роскомсос и други.
 
 Пожарът, в който почина Павочка Пожарът, в който почина Павочка Източник: Telegram
" Наскоро той оглави отдела за интернационално научно и просветително съдействие във Висшето учебно заведение по индустриална политика и предприемачество ", подчертаха публицистите и прибавиха, че специалистите сега откриват всички условия на пожара, при който почина Дмитрий Павочка.
 
Shot на собствен ред прецизира, че вследствие на пожара в жилищния комплекс на проспект " Ленински " никой не е потърпевш като се изключи Дмитрий Павочка.
 
 В резултат на пожара в жилищния комплекс на проспект Ленински никой не е потърпевш като се изключи Дмитрий Павочка В резултат на пожара в жилищния комплекс на проспект Ленински никой не е потърпевш като се изключи Дмитрий Павочка Източник: Telegram
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР