Бившият собственик на ЦСКА - Петър Манджуков дари шест реанимобила

...
Бившият собственик на ЦСКА - Петър Манджуков дари шест реанимобила
Коментари Харесай

Бивш собственик на ЦСКА с огромно дарение, ген. Мутафчийски с прочувствени думи

Бившият притежател на ЦСКА - Петър Манджуков подари шест реанимобила на Военномедицинска академия. Символичното предаване на ключовете на управлението на болничното заведение се организира пред един от входовете на ВМА.

„ С господин Манджуков дълго обсъдихме кой да е характерът на дарението. Изповядвали сме един принцип, а точно - да е дългогодишен актив за ВМА. Това са шест, най-голям клас, реанимобила. Това беше сложна задача за него, защото границите са затворени, а периодите за доставка са доста напред. Той се оправи учудващо за нас, единствено за месец “, сподели ръководителят на Националния действен щаб и шеф на ВМА ген.-майор Венцислав Мутафчийски.

"Искам да изкажа пред вас нашата най-дълбока признателност, тъй като това е в името на нашите пациенти. В незабавната помощ от извънредно значение е по какъв начин ще се постъпи в първите минути. Вие сте образец за редица богати и състоятелни хора за това по какъв начин би трябвало да бъдат обърнати с лице към проблемите в опазването на здравето ", обърна се военачалник Мутафчийски към предприемача.

„ Дойдох на мястото преднамерено с моето семейство, тъй като е значим образецът, който, дай боже, да бъде последван “, съобщи от своя страна Манджуков.

„ Бих желал това да е непретенциозен образец, бизнесът би трябвало да застане зад страната, той има огромен запас “, добави Манджуков. „ Обявил съм, че ще направя подаяние от 1 милион “, сподели още той, като посочи, че цената на реанимобилите е към 700 хиляди лв.. Манджуков увери, че ще продължи да оказва помощ в борбата с епидемията, само че без да се изявява обществено.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР