Бившият шеф на КЗК, а след това и на Патентното

...
Бившият шеф на КЗК, а след това и на Патентното
Коментари Харесай

Бившият шеф на КЗК Петко Николов оглави Националната компания Индустриални зони

Бившият началник на Комисия за защита на конкуренцията, а по-късно и на Патентното ведомство Петко Николов е новият изпълнителен шеф на Национална компания " Индустриални зони ".

Справка в Търговския указател демонстрира, че на 24 март с решение на принципала - вицепремиерът Корнелия Нинова, е освободен остарелият ръб. От него остава единствено Добринка Вичева, назначена от Кирил Петков, до момента в който той бе длъжностен министър на стопанската система. По негово време бе назначен и Дочо Карадочев, който в този момент обаче излиза от борда.

Съветът на шефовете е понижен от седем на пет индивида. В борда влизат Цветелина Чобанова-Стефанова, Татяна Едрева, Андреана Красимирова Премянова-Янкова и Петко Николов, който е определен и за изпълнителен шеф, който поема поста от Антоанета Барес.

От Министерството на стопанската система потвърдиха за " 24 часа ", че са подадени документи за регистриране на ново управление. " Очакваме по-добри резултати и възстановяване на работата на сдружението ", разясниха от министерството.

През 2016 година Петко Николов бе назнамен за началник на Патентното ведомство и бе освободен през 2021 година от този пост със заповед на служебния министър председател Стефан Янев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР