Бившият роден нападател Димитър Бербатов осъди постъпката на крилото на

...
Бившият роден нападател Димитър Бербатов осъди постъпката на крилото на
Коментари Харесай

Бербатов: Усещам болката на Бейл, но това беше непрофесионално и неуважително към Реал Мадрид

Бившият роден нападател Димитър Бербатов осъди постъпката на крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл отпреди дни. Става въпрос за дейностите му от мача против Гранада, когато той се престори на задремал, до момента в който беше на трибуните като запаса.

“Гарет Бейл още веднъж е в заглавията, преструвайки се, че спи на трибуните, когато разбра, че няма да бъде изполвзван в мача с Гранада. Когато го видях, не можех да допускам. Гледах по какъв начин си поставя маската върху очите и по какъв начин се прави, че спи. Не мога да поддържа това. Това е непрофесионално и неуважително към Реал Мадрид. Обичам да виждам по какъв начин Бейл играе и мога да усетя болката му поради неналичието на игра, тъй като съм бил в същата обстановка. Но този вид реакция е прекомерна. В Мадрид би трябвало да намерят решение на сагата с Бейл. Не е добре за Бейл или тима и е неприятна реклама.
Berbatov: " If I were a Madrid fan & saw something like that, a player lacking respect for my club, I'd be very upset. The best thing for Bale is to leave. What he did it seemed like 'I don't give a damn if I play or not, I'll do what I want'. I won't support attitudes like that. "
— M•A•J (@Ultra_Suristic) July 15, 2020 Усещам болката му, бил съм в неговите обувки да не играя и най-вероятно никой не му дава отговори. Тове те предизвика да правиш сходни неща, само че аз не мога да поддържа това, което той направи. Единственото решение е Бейл да напусне Реал Мадрид. Ако бях почитател на тима и видя по какъв начин негов футболист демонстрира сходно пренебрежение, това би било прекомерно. Бейл би трябвало да упорства за решение, даже то да е преотстъпване. Това беше знак за власт, като че ли сподели: “Пуснете ме в игра или ще върша каквото си поискам”. Това не ми се коства правилно”, написа Бербатов в колонката си за Betfair.  Шоуто на Бейл продължава Той също по този начин разяснява обстановката на Танги Ндомбеле в някогашния му тим Тотнъм. “Ндомбеле беше доведен от Маурисио Почетино и е обикновено за един нов управител да промени нещата. Може би Жозе Моуриньо мисли, че французинът не пасва на неговата скица на игра. Бях в сходно състояние в Байер Леверкузен. Сменихме треньорите три пъти и трябваше да се потвърждавам пред всеки един от тях и да им демонстрирам, че заслужавам да играя. Също по този начин, при “шпорите”, когато Мартин Йол си потегли и пристигна Хуанде Рамос, той ми сподели, че ча първия си мач желае да опита нещо друго и ме остави на пейката. Тогава разбрах, че би трябвало да му покажа, че бърка, тъй че трябваше да се потвърдя. Има обстановки, в които би трябвало да се бориш за мястото си и да покажеш на треньора, че е взел неверното решение. Понякога можеш да промениш мнението на наставника, имах шанса да го направя при “шпорите”, само че от време на време няма значение какво правиш, даден управител може просто да не те харесва.
 Бейл разгневи почитателите на Реал с нова проява Ндомбеле е свързван с Байерн (Мюнхен) и в случай че Моуриньо продължава да го държи настрани и играчът не желае да седи на пейката, тогава той несъмнено би трябвало да напусне. Ако желае да остане и да се бори, би трябвало да е реалист и да знае, че има късмет да промени мнението на мениджъра и че не води изгубена борба с Моуриньо. Понякога можеш да си скъсваш задника на всяка подготовка, да вкарваш голове в мачовете и да играеш добър футбол, само че в случай че мениджърът не те харесва, няма какво да направиш. Ако е такава обстановката сред Моуриньо и Ндомбеле, футболистът би трябвало да си тръгне. Той е при “шпорите” единствено от година и не е имал доста благоприятни условия за игра. Аз съм техен почитател и не знам по какъв начин играе той, нито какво ще стане, в случай че изиграе пет-шест следващи мача, с цел да добия действителна визия за него. За мен той би трябвало да получи повече време, другояче ще са неуместно изхарчени пари”, добави българинът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР