Бившият продуцент Харви Уайнстийн, който беше осъден на 23 години

...
Бившият продуцент Харви Уайнстийн, който беше осъден на 23 години
Коментари Харесай

Уайнстийн с коронавирус - slava.bg

Бившият продуцент Харви Уайнстийн, който беше наказан на 23 години затвор за полово нахлуване и обезчестяване, е притежател на новия ковид, оповестиха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Уайнстийн е подложен в изолираност в пандиза "Уенд ", сподели Майкъл Пауърс, президент на асоциацията на затворническите охранители. Той е угрижен за служителите на реда на работа там, които не са задоволително екипирани. Няколко души от личния състав са под карантина.

Харви Уайнстийн беше откаран в пандиза "Уенд " край Бъфало предходната седмица. Преди това беше в пандиза "Рикърс айлънд " в Ню Йорк. Двайсет и трима пандизчии там са с позитивни резултати за новия ковид, както и няколко души от защитата.

След като беше произнесена присъдата му на 11 март, Харви Уайнстийн беше откаран в болница поради проблеми със сърцето. Той има и други болести. Беше му подложен стент, след което беше трансфериран в пандиза "Рикърс ". Адвокат на продуцента сподели, че правният му екип не е известен за позитивния тест за ковид.

Снимка: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР