Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е получил значителни финансови

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е получил значителни финансови
Коментари Харесай

Доналд Тръмп изкара $1 милион от меме криптовалута

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е получил обилни финансови облаги от меме монетата MAGA (TRUMP) - криптоактив, обвързван с политическата му кариера.

Според информацията монетата MAGA е донесла на Тръмп съвсем $1 милион. Съобщава се, че екипът от разработчици, изравен зад MAGA, му е изпратил монети, като на 29 август 2023 година някогашният президент е получил първо 469,000 TRUMP на стойност $5,600.

Два месеца по-късно той е получил спомагателни токени на стойност $1,500, с което общата сума се равнява на $7,100.

Въпреки че липсва публично утвърждение от Тръмп, цената на монетата внезапно се увеличи, носейки му постоянни облаги.

В момента портфейлът на меме монетата TRUMP съдържа почти $2 милиона в криптовалута, като цената на токена се е повишила много от равнището при $0.19 през ноември, като може да се похвали с пазарна капитализация, надхвърляща $85 милиона.

Въпреки това все още на писане на публикацията монетата е изгубила част от облагите си и се търгува за към $1.67, отразявайки 8% загуба за последните 24 часа, което въпреки всичко съставлява голяма облага за Тръмп, защото общата сума на токените възлиза на малко над $970,000.

Забележително е, че цената на токена се трансформира според от изборния триумф на Тръмп, като сред 23 и 24 януари се усили с 52% след успеха му на първичните избори в Ню Хемпшир против Ники Хейли.

Силното показване на Тръмп на първичните избори го нарежда добре за номинацията на републиканците на общите избори през ноември. Въпреки че показва неуважение към криптовалутите и цифровите валути на централните банки (CBDC), Тръмп поддържа NFT-тата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР