Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп , че неговата нова

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп , че неговата нова
Коментари Харесай

Изненада - с какъв бизнес се захвана Тръмп

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, че неговата нова компания Trump Media & Technology Group (TMTG) "вижда благоприятни условия за основаване на други възможности в области, вариращи от уеб услуги до обработка на заплащания ".

TMTG към този момент започва платформа за обществени медии, наречена Truth Social, и възнамерява да започва услуга за стрийминг на видео при поискване, заяви БНР.

"Тъй като е мъчно и скъпо да се построи нова платформа, изцяло самостоятелна от инфраструктурата на софтуерните колоси (Big Tech), това би трябвало да бъде извънредно добре финансирано, многогодишно начинание. В допълнение, такава платформа ще се нуждае от способността бързо да притегля милиони консуматори, приветствайки освен републиканците да се причислят, само че и самостоятелните и демократите ", показва Тръмп в свое изказване.

"Това е извънредно сложен набор от провокации – и осъзнах, че може би съм единственият човек в Америка с мегафона, ресурсите, опита и желанието всичко това да се случи. Така че със същият дух "мога да го направя ", който постоянно е разрешавал на американците да упорстват, тъкмо това върша аз ", акцентира някогашният президент.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР