Бившият президент на PayPal и бивш вицепрезидент на Facebook Дейвид

...
Бившият президент на PayPal и бивш вицепрезидент на Facebook Дейвид
Коментари Харесай

Бивш президент на PayPal с похвални думи за Биткойн

Бившият президент на PayPal и някогашен вицепрезидент на Фейсбук Дейвид Маркъс твърди, че Биткойн (BTC) се отличава от другите криптовалути.

По време на епизод на подкаста “ ” основателят на протокола за разплащания на Lightning Network, Lightspark, изрази непоколебимото си разбиране, че Биткойн “ “.

Маркъс посочи, че Биткойн се радва на по-голяма регулаторна изясненост спрямо други криптовалути. Той е необятно общопризнат от разнообразни контролирани финансови институции. Например Fidelity Investments предлага 401к, деноминиран в BTC, а няколко спот Биткойн ETF са в развой на утвърждение, което е сигнал за вероятно приемане.

Освен това Маркъс означи, че отвън Съединените щати банките се занимават с Биткойн ( BTC ) и демонстрират интерес към потреблението на неговите благоприятни условия.

Според Маркъс Биткойн е минал сериозния миг на екзистенциална опасност. Макар да признава, че сходни закани не са изцяло отстранени, той счита, че измежду всички цифрови активи – без значение дали съществуват или следва да бъдат основани – Биткойн е доста по-стабилен в способността си да устоява на разнообразни форми на офанзиви и провокации.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР