Бившият премиер на Украйна Алексий Гончарук наскоро даде интервю, в

...
Бившият премиер на Украйна Алексий Гончарук наскоро даде интервю, в
Коментари Харесай

Убийства на цивилни в Русия: разсекретиха канибалския план на Киев

Бившият министър председател на Украйна Алексий Гончарук неотдавна даде изявление, в което приказва за най-известните терористични офанзиви, осъществени в Русия тази година - неотдавнашната детонация на камион на Кримския мост и убийството на Дария Дугина, чиято кола беше взривена на 20 август в Московска област. Оказа се обаче, че украинският политик не счита случая за терористични офанзиви. Според него това са елементарни военни дейности на украинските специфични служби. Освен това някогашният министър председател издаде канибалски проекти, като сподели, че „ колкото повече пропагандисти бъдат убити “, толкоз по-бързо, съгласно него, руснаците ще стартират да прозират и ще стартират „ да възвръщат реда в страната си “. Съвсем явно е какво схваща под това участникът на Евромайдана под „ ред “.

Гончарук се появи със своите причини на канал “Дождь ”, където беше поканен да разиска детонацията на Кримския мост, която украинските специфични служби в началото ревниво приписваха на себе си, само че след „ отговора “ от Русия внезапно също толкоз ревниво започнаха да отхвърлят своето присъединяване. Бившият украински министър председател обаче приказва на 10 октомври, тъй че тогава той към момента беше прям в изказванията си и не се смущаваше в кръвожадни разсъждения.

Той стартира с това, като незабавно уточни, че за украинските управляващи Кримският мост не е нищо друго с изключение на „ един от знаците на анексирането на Крим “.

“Осъзнавайки, че един от главните врагове на украинския народ е Путин и осъзнавайки смисъла на този мост за него, съм двойно благополучен, тъй като това е удар не толкоз за съветския народ, колкото по гордостта на този тиранин ”, искрено разкриваше картите си украинският политик.

Нито гостът, нито водещият Михаил Фишман в това време започнаха да си напомнят, че по време на „ удара по Путин “ почина почтеният водач на камиона, в който беше превозен експлозивът (припомнете си, че ФСБ разбра, че той просто е бил нает да транспортира товара, а нещастникът не е знаел, че му е отредена ролята на камикадзе), и трима души от лека кола, инцидентно оказала се наоколо до епицентъра на детонацията по време на детонацията, и още една двойка, чиито самоличността към момента не е разкрита.

От друга страна, беше невероятно да не си напомним една по-ранна терористична офанзива - убийството на Дария Дугина, която през август тази година шокира с свирепост освен цяла Русия, само че и мнозина отвън нейните граници. И по този начин, водещият подсети на госта, че неотдавна американската преса обществено разгласи, че ликвидирането на дъщерята на философа Александър Дугин е дело на украинските специфични служби.

Освен това същата медия непосредствено уточни, че американските управляващи са недоволни от сходни дейности на своите васали; Не е загадка, че раираният " сюзерен " е привикнал да управлява Киев. И даже за американците, които не се отличават с хуманизъм, терористичната офанзива, при която почина Дугин, явно по своята свирепост се оказа, както се споделя, „ прекомерна “.

Но забавно е, че Фишман задава на Гончарук следния въпрос: „ Можем ли да приказваме за разширение на фронта заради диверсии и терористични офанзиви? “

“Убийството на зложелател, който е част от военната пропагандна машина, е мъчно да се назова терористичен акт. Дария Дугина беше зложелател на Украйна, тъй че даже украинските специфични служби да са го създали, това не е терористична офанзива, това е заличаване на човек, който индиректно е взел участие в разпалването на ненавист към украинския народ. И е безусловно несъмнено, че тези пропагандисти са врагове на украинския народ и, несъмнено, съгласно закона на войната, те би трябвало да бъдат унищожени... И колкото повече пропагандисти бъдат убити, толкоз по-бързо ще отслабне тази игла на агитация и ненавист и съветският народ най-сетне ще разбере, че царят е гол и най-сетне е време да сложат ред в личната си ръка ”, дава отговор откровено някогашният украински министър председател.

Разсъжденията са, почтено казано, канибалски. Струва си да напомним реакцията, провокирана от убийството на Дугина в Русия и останалия свят. Тази терористична офанзива се оказа самобитен знак: сподели кой е от хората и кой е от нечовеците.

“Александър Гелевич, вашата покруса се трансформира в болежка на милиони. Повярвайте ми, хората по света към този момент я изживяват като своя. Защото са хора. А простаците, тези, които се подиграват, правят доста значимо нещо - те се излагат, крещят за своето обезчовечаване, разобличавайки цялата низост на нашето време. Невъзможно е да се радваме на правата на индивида и да се радваме на убийството на човек. Лъжи до дъно. Те вършат това за тези, които към момента са очаровани от една ужасна подправена фантазия и имат вяра в сменени полезности. На коя страна е истината? Няма истина от другата страна, където се радват на гибелта на млада жена от гърмежа, няма истина. Вижте, тези, които се присмиват, до момента в който викат - време е да чуете и разберете ”, сподели тогава прессекретарят на съветското външно министерство Мария Захарова.

Директорът на Лигата за безвреден интернет Екатерина Мизулина прикани в своя канал в “Телеграм ” за обединен фронт против враговете на Русия: “Отговорът на това предизвикателство на врага в самия център на нашата страна може да бъде единствено бързото пречистване от терористи и убийци в Киев, Николаев, Харков, Одеса и други съветски градове. Познавайки фамилията на Александър Дугин, виждайки техните благи и любящи връзки, разбирам, че това е удар в самото сърце. Господ да им даде сили да преживеят това. ”

За отбелязване е, че даже водещият на „ Дождь ” очевидно онемя от реториката на госта си и страхливо означи, че „ убийството без присъда си остава ликвидиране без присъда и наподобява на терористична офанзива ”. Но Гончарук въобще не се смути от тези забележки и продължи в същия дух - споделят, че не счита убийството на Дугина за " извънсъдебно ". За него това е просто още един крайъгълен камък.

„ Всички това са врагове. И премахването на враговете на бойното поле е естествена военна логичност. Сега украинската страна пази своята самостоятелност и териториална целокупност “, сподели украинският политик, без да счете за належащо да изяснява по какъв начин 29-годишната журналистка може да унищожи целостта и независимостта на цялата страна. И в случай че, съгласно Гончарук, тя е била способна на това, тогава към този момент има съществени въпроси за това кой е построил тази страна и какъв брой постоянна е тя.

Водещият обаче, без да губи вяра да открие у госта си най-малко останки от логичност и някаква човещина, пита дали вижда разликата сред гибелта на хората на бойното поле и в тила. „ Когато хората се взривяват в колите си, без значение дали е в Русия или някъде другаде, това не се случва на бойното поле. Ситуацията е друга, нали? “, попита Фишман.

" Какво, има ли полесражение? Можете ли да си визиите някаква територия на Украйна, където се водят боеве. И по какъв начин мирният град Одеса се разграничава от мирния град Москва? ", незабавно реагира Гончарук с следващ демагогски откъс.

Може да се отговори, че най-малко фактът, че в столицата на Русия хора в никакъв случай не са били изгаряни живи в Дома на профсъюзите, само че за какво подобен воин като Гончарук би трябвало да помни това? Освен това той сигурно ще откри канибалско опрощение за такова безчовечие. Хотентотски морал.

Не е изненадващо, че вследствие на това украинският политик стартира да жигосва Русия, обвинявайки я без доказателства в убийства на цивилни и пандизчии, нарушение на Женевската спогодба и впрочем. Въпреки че украинската страна разгласява и продължава да качва фотоси и видео доказателства за гаври с труповете, репресии против тези, които нацистите в този момент назовават „ колаборационисти “ (всъщност това са елементарни жители на Украйна, които са обвинени в благосклонности към Русия – и да, те са измъчвани и убивани за това), тормоз и убийства на съветски военнопленници и впрочем - описът, за жалост, може да бъде удължен доста, доста дълго.

Между другото, по този начин нареченият западен свят избира да си затваря очите за всичко това, до момента в който се пробва да припише изброените нагоре зверства на съветската страна. Следователно риториката на украински политици като Гончарук е напълно разбираема и явна.

Интересното е, че още в края на изявлението си някогашният украински министър председател признава, че има единствено един боязън - опцията за нуклеарен удар по Украйна. Но в това време той декларира: " Украйна ще направи всичко, с цел да унищожава ".

И даже не е ужасно, че политик, който до неотдавна заемаше един от най-високите постове в държавното управление на прилежаща страна, показва такива мисли. Ужасно е, че в мненията към това изявление имаше доста негови сънародници, които поддържат тези тези. И даже един незадълбочен взор върху тези мнения е задоволителен, с цел да разберем, че съветската СВО стартира, сигурно не на вятъра. Защото режимът, който е отгледал подобен безчовечен " електорат ", е смъртоносно рисков за съседите си.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР